Personal touch

Nå er det ca. 3,5 mnd siden jeg flyttet inn med to av mine nærmeste venner og endelig kan jeg si meg ferdig og fornøyd med rommet mitt! 

Jeg liker ikke å ha mye rot og jeg vil også ha rom til å bevege meg, så det har tatt litt tid å finne de perfekte hyllene og div jeg har sett for meg at vil passe fint på rommet mitt. Men nå er jeg endelig ferdig, og jeg tenkte jeg kunne vise dere favoritt delen av rommet mitt; kallax hyllene mine som jeg fikk for 0kr på finn.no sammen med to fine kurver som passer perfekt!

Kalenderen min er en tavle kalender, noe som vil si at jeg kan lage en ny en hver måned med kritt! Finnes på wish(link). 

Er veldig glad i enkle og rene farger, derfor er det bare tre hovedfarger på hele rommet mitt; hvitt, brunt og grønt fra plantene jeg har(som jeg skal ha mange, mange flere av)

Vinflasken jeg har stående har jeg også planlagt å ha som en vase når jeg kommer meg på butikken og finner den rette blomsten til den. Og jeg må bare tipse dere om telysholderen og duftoljen fra kremmerhuset! Den fungerer slik at du har et telys brennende inni, og så putter du et par dråper med duftolje i skålen på toppen og duften vil spre seg med varmen - jeg bruker "passion fruit" og den lukter himmelsk!

Kubbelysestaken er fra IKEA, elefanten fra Hellas, brettet fra Søstrene Grenes og telysene er fra H&M og lukter grønt eple.

Noen flere her som er veldig nøye på hvordan deres "space" skal fremstilles på, eller? :)

Ha en fin dag, da dere!

Follow my blog with Bloglovin

- Tilbake til forsiden

Elise

21, Bergen

Fanatisk blogger, vegansk junk-food elsker, fulltids egosentrisk 21åring. "I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself." D. H. Lawrence

Én kommentar

Henriette Celin

14.07.2016 kl.14:50

Så naturlige og fine detaljer! og liker veldig godt planter, brunt, og hvitt sammen jeg også ^^

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits