Rastløs

17 dager til jeg får svar på hva jeg eventuelt skal bruke min tid på de neste 3 årene før jeg får en bachelorgrad ut av det hele - er jeg 100% sikker på at jeg vet hva jeg vil studere? Nope. Har jeg søkt på forskjellige ting som ikke har noe som helst med hverandre å gjøre? Jepp.

 

Men så hjelper det jo ikke å sitte her og gruble over hva som må gjøres om noe som egentlig er lenge til skal skje. Jeg skal bare være glad jeg er så utrolig heldig at jeg kan velge imellom så mange fag som jeg faktisk kan! Og det minste jeg kan gjøre er å gå inn i det faget jeg får med åpent sinn og arbeidsmoral på topp!

Ellers, så forlater jeg dere med en kronikk jeg leste i dag angående temaet rundt serien "sweatshop"(som jeg anbefaler på det STERKESTE) (link til sweatshop) (link til kronikk) 
 

Er du klar for å studere til høsten? :)

 

#studie #student #sweatshop
 

- Tilbake til forsiden

Elise

21, Bergen

Fanatisk blogger, vegansk junk-food elsker, fulltids egosentrisk 21åring. "I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself." D. H. Lawrence

2 kommentarer

ida

03.07.2016 kl.22:28

er i samme båt som deg! er helt sykt å tenke på at det man kommer inn på nå vil mest sannsynlig bestemme fremtiden :o Er likevel ganske motivert til å studere da :D

liveterherlig93

04.07.2016 kl.14:40

lykke til :)

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits