En perfekt start på dagen

Finnes det en bedre måte å starte dagen? Jeg tviler sterkt! Havregryn med mandelmelk, kokos, mandel og agave sirup, nypresset kaffe og et super saftig eple i tillegg til litt 8tracks musikk i bakgrunnen så er jo dette helt prima!

 

Jeg tenkte jeg skulle unne meg en god start på dagen for i dag var første dagen min hos helgejobben min(opplæring). Skal si jeg har opparbeidet meg en ny respekt for butikkarbeidere, for det er ikke bare bare å løpe rundt på bena hele dagen og hjelpe alle og enhver - og jeg var der bare fire timer! Men det er jo litt gøy å ha mye å gjøre på og et slags ansvar for alle disse menneskers service.

 

Resten av dagen går til å slappe litt av, kanskje en liten løpetur, jeg skjønner fort at det har blitt litt mye sivilkos og slapphet etter at jeg dimmiterte for en uke siden, så jeg må passe på å holde motivasjonen oppe og få gassa litt på nå! Hvilket treningssenter er dere medlem hos forresten? Hvordan er utstyret, er du fornøyd? Er på utkikk etter et nytt treningssenter og klarer ikke helt å bestemme meg...

 

Jaja, i går fikk jeg nå dimmepengene mine, så det ble nå litt shopping der og, tenkte jeg skulle dele med dere senere i kveld! :)

 

Ha en riktig fin torsdagskveld❤

 

#frokost #shopping #alpro #vegan

- Tilbake til forsiden

Elise

21, Bergen

Fanatisk blogger, vegansk junk-food elsker, fulltids egosentrisk 21åring. "I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself." D. H. Lawrence

4 kommentarer

lisarorvik

01.10.2015 kl.17:22

Dette så kjempe godt ut, ha en fin dag :)

missmommy.blogg.no

01.10.2015 kl.17:29

Nam:) flott inspirasjon! Ha en superfin ettermiddag:)

mariellaline-

01.10.2015 kl.18:16

åh dette så kjempegodt ut !

Hannehm

01.10.2015 kl.21:17

herlig :)

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits