Kaffe, jordbær og kosebokse til frokost❤

I dag startes dagen med max kosebukse fra #bikbok og en supergod havregrøt med kaffe og jordbær!

 

Åhhh, dere aner ikke hvor spent jeg er for dagen i dag! Det er min første dag "ute i felt" hvor jeg skal rekruttere nye feltpartnere til leger uten grenser! Jeg begynner ikke før 15.00 så jeg har ligget og latet meg i sengen helt til kl. 10. Men jeg må ikke la det bli en vane, dumt at livet mitt skal handle bare om jobben når man begynner når alle andre slutter på sin jobb og slutter når alle andre gjør seg klar for kvelden - da er det viktig for meg at jeg våkner litt tidligere og gjør noe med dagen mine!


Ellers i dag så har jeg jo ingen planer annet enn å vente på at tredje episode av Scream Qeens skal komme ut! Fikk med meg både piloten og andre episode forrige uke og ble hekta med en gang! Elsker Emma Roberts i denne! Syntes serien virker kjempe bra, men må si at det kunne godt bare vært en ny sesong til American Horror movie. 

Noen som har sett Scream Queens?Nå får jeg se om jeg får gjort noe mer produktivt resten av den lille tiden jeg har igjen, håper du får en fin dag! <3

 

#hverdag #morningmoodisgood #screamqueens 

- Tilbake til forsiden

Elise

21, Bergen

Fanatisk blogger, vegansk junk-food elsker, fulltids egosentrisk 21åring. "I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself." D. H. Lawrence

4 kommentarer

Little Miss Sunshine

29.09.2015 kl.17:15

Synes Scream Queens virket helt teit, men samtidig vil jeg se mer...? Vi får se. American Horror Story: Hotel kommer 7. oktober!!!

Hannehm

29.09.2015 kl.21:10

håper du får en fin kveld :)

Jeanette

29.09.2015 kl.21:17

Har ikke sett Scream Queens. Må teste den ut ;)

Ha en fin kveld :)

Norwegian Cupcake

30.09.2015 kl.20:31

Digget t-skjorten din! Superkul! :-) Ha en herlig kveld :-)

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits