En ny start på uken!

God morgen, godt morgen kjøre søte dere! 

 

I dag starter opplæringen min hos Leger Uten Grenser, noe jeg gleder meg veldig til! Det er bare teoretisk, så dagen kommer ikke til å vare altfor lenge, men det blir nok bra uansett!

 

Ellers i dag skal jeg møte en venninne jeg ikke har sett på flere måneder - hun har vært på folkehøyskole og jeg har vært i forsvaret, det har bare ikke vært noe tid til å koordinere møter, dessverre..

 

Men før jeg starter dagen for fullt så må jeg jo lade opp med en kopp kaffe fra en av favoritt koppene mine(har sikkert hundre tusen kopper uansett) - en kopp jeg fikk fra bestevenninnen min en gang, er så fryktelig glad i kuer - tenk, kuer pleier å ha en annen kubestevenn og blir lei seg og kan få angst om de blir separert, fantastisk søte dyr!

 

Jeg håper du får en fantastisk fin start på uken, og om den ikke blir så bra så har du fortsatt seks dager igjen❤#mondaymood #nystart #hverdag #kaffe #positiv

- Tilbake til forsiden

Elise

21, Bergen

Fanatisk blogger, vegansk junk-food elsker, fulltids egosentrisk 21åring. "I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself." D. H. Lawrence

5 kommentarer

line cecilie

28.09.2015 kl.15:53

håper du får en fin uke!

Klisjémamma

28.09.2015 kl.16:42

Kjempesøt kopp :)

Ha en fortsatt fin uke :)

Little Miss Sunshine

28.09.2015 kl.19:11

Håper det var gøy og lærerikt i dag!

28.09.2015 kl.22:25

Hvor er hjertestein fra? :)

Elise

28.09.2015 kl.22:53

Anonym: Den har faktisk stefaren min laget - han er anleggsgartner så veldig flink med slike ting :)

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits